• Budite spremni za rizike

Ova vrsta posla ima rizike. Treba da uplatite depozit, ali budite spremni za gubitke. Izaberite i odobrite iznos koji ste spremni da izgubite.

 

  • Više strpljenja

Mnogi trgovci nemaju mogućnost trgovanja kao njihov glavni prihod. Oni ulaze u sistem, možda neće biti tamo ni jedan dan, ne vide velike zarade i napuštaju ovaj posao. Naučite da planirate svoje poslove i moći ćete da dobijete svoj omiljeni stalni posao sa dobrim nivoom prihoda.

 

  • Disciplina

To znači da morate naučiti kako da kontrolišete svoje emocije. Rizici, transakcije, gubici - to može dovesti do impulsivnog ponašanja. U ovom stanju, osoba računa na svoje instinkte i emocije, a ne na zdrav razum i logiku.

 

  • Pritisnite dugme

Mnogi trgovci počinju da prave ponudu i boje se da pritisnu dugme. To je strah da se nešto uradi pogrešno i gubitka vašeg depozita. Disciplina i kontrola će vam pomoći tokom vremena da donesete odluku i zaključite posao.

 

  • Poslujte sa malom opkladom

Stručnjaci ne preporučuju stavljanje velikih iznosa na jednu transakciju. Uzmite od 3 do 10% ukupnog kapitala i napravite ih za svaki posao.

 

  • Pratite strategiju

Trgovina - to nije sreća ili kockanje, to je skup specifičnih znanja. Nema potrebe da pogađate, ovdje morate koristiti strategiju i primjeniti je na posao.

IQ Option je opcioni broker, koji je na svjetskom finansijskom tržištu skoro 3 godine. Ovo je pogodna i povoljna platforma za mnoge trgovce, tako da ovaj sistem nastavlja da se razvija i nudi nove funkcije. Niko ne može sve naučiti. Iskusniji trgovci pronalaze zanimljive artikle ili trikove za IQ Option i rado će podijeliti ovu informaciju sa novim korisnicima na platformi za trgovanje.

Postoji mnogo različitih IQ Option savjeta i trikova kako da trgujete na ovoj lokaciji, ali postoje i drugi savjeti - kako postati trgovac i šta znati.

Postoje i drugi IQ Option savjeti za trgovinu koji će vam pomoći da trgujete i ne bojte se da ćete dobiti gubitak. Ove IQ Option savjete koriste iskusni trgovci, a drugi učesnici u sistemu brokera koriste ovo iskustvo za svoje trgovanje. Postoje savjeti za turnir, tako da trgovac može profitirati i uzeti iskustvo od drugih korisnika. Brokerski sistem ima mnoge od svojih nijansi koje su već otvorene za iskusne trgovce. Svaki početnik treba da pročita ove informacije kako bi bio spreman za napredne i profitabilne transakcije.

JEDNOSTAVNO I POUZDANO
POVLAČENJE NOVCA
PayPal
Mastercard
Neteller
Skrill
Visa