Softver za trgovinu IQ Option 4.0

IQ Option softverski paketi su dobili veliku promjenu. Oni su sada uglađeniji i još privlačniji. Svi različiti elementi sučelja temelje se na WebGL-u, tehnologiji koja prikazuje složenu trodimenzionalnu grafiku samo unutar vašeg web preglednika.

Softver prilagođen korisniku za optimizovano iskustvo trgovanja

Jeste li se ikada borili da uklopite svih devet grafikona dionica u jedan ekran? Riješili smo ovaj problem implementacijom Emscripten tehnologije u naš najnoviji trgovinski terminal, koji neprimjetno prenosi složene kodove u aplikacijama za radne površine na web lokacije.

 

 

Dramatično poboljšanje korisničkog interfejsa čini IQ Option softver uporedivim sa drugim profesionalnim sistemima trgovanja na radnoj površini. Sada je moguće birati između desetina lokacija i konfiguracija grafikona. Naša najnovija nadogradnja takođe vam omogućava da nezavisno povećate i smanjite veličinu svakog prozora preglednika.

 

Pogledajte dvogodišnju istoriju cijena

Kako možete analizirati trgovinske cijene ako ne možete pogledati istorijske podatke tokom posljednjeg dana, sedmice ili mjeseca? Precizna analiza cijena je gotovo nemoguća bez potrebnih podataka i softvera, zbog čega vam najnovija verzija IQ Option daje više informacija o dionicama nego ikada ranije. Pogledajte istorijske cijene za posljednje dvije godine sa novodizajniranom aplikacijom. Po prvi put, jedan od najboljih softvera za trgovanje vam omogućava da analizirate cijene i kupite dionice u istom prozoru, zahvaljujući novom IQ Option softveru za trgovanje.

 

Svjećice (japanske svijeće) sada prikazuju podatke o dionicama do mjesec dana​

Analiza svjećica (japanskih svijeća) je sada lakša i sveobuhvatnija nego ikad. Period koji se koristi za kreiranje svjećica (japanskih svijeća) sada se kreće od pet sekundi do mjesec dana - odabirete skalu koja odgovara vašim trgovanjima.

 

Tehnička analiza sredstava olakšana je novim indikatorima

Trgovački terminal IQ Option sada je profesionalniji i lakši za analizu. Najnoviji softver uključuje niz novih i sofisticiranijih indikatora, uključujući MACD, parabolični Sar, Stohastički oscilator i odličan oscilator. Postoji više mogućnosti tehničke analize sa IQ Option 4.0 nego ikada ranije.

 

 

Fibonačijeve linije​

Linije podrške i otpora su dvije najpopularnije analitičke alatke koje koriste trgovci koji rade sa dionicama. IQ Option 4.0 vodi analizu trgovanja na sljedeći nivo koristeći Fibonačijeve linije. Ne samo da ova sposobnost definiše snagu trenda sa tačnom preciznošću, već prikazuje i nivoe korekcije dionica na jasan i koncizan način.

 

Bar grafikoni​

Redizajniran bar grafikon (histogram) značajno poboljšava analizu dugoročnih trendova. IQ Option 4.0 bar grafikoni zauzimaju manje prostora od linearnih i površinskih grafikona i pružaju iste informacije kao i svećice (japanske svijeće). Svaka traka prikazuje početnu cijenu osnovnog sredstva, cijenu zatvaranja i minimalne i maksimalne vrijednosti unutar definisanog vremenskog perioda.

 

Softver za brzo trgovanje za Mac i Windows​

Novi softver IQ Option 4.0 može se preuzeti i instalirati na vašoj radnoj površini. Klijent za PC je optimizovan i za Mac i za Windows za besprijekoran rad. IQ Option takođe koristi arhitekturu unakrsne platforme sa OpenGI tehnologijom -osiguravajući da performanse platforme ne utiču na performanse računara.

JEDNOSTAVNO I POUZDANO
POVLAČENJE NOVCA
PayPal
Mastercard
Neteller
Skrill
Visa