Preuzmite aplikaciju IQ Option

IQ Option je napredna aplikacija koja omogućava ljudima da rade sa nekoliko trgovinskih instrumenata na mreži.

Brzo reagovanje na podatke i događaje u realnom vremenu je apsolutno neophodno prilikom trgovine na mreži, zbog čega smo razvili aplikaciju za sve popularne operativne sisteme - uključujući Windows za PC, Mac OS, iOS i Android. Preporučujemo svim trgovcima da preuzmu aplikaciju IQ Option kako bi na najbolji način iskoristili svoje trgovanje.

Ne brinite ako aplikacija nije dostupna za vaš uređaj, jer još uvijek možete trgovati pomoću web interfejsa.

Izaberite svoj uređaj da biste preuzeli aplikaciju IQ Option.

 

Pregled aplikacije IQ Option za PC

Pogledajte ovaj video-pregled IQ Option za PC koji pokriva najvažnije funkcije platforme.

 

 

Da biste počeli koristiti platformu, počnite trgovati sa demo računom. Ako osjećate da je potrebna dodatna obuka nakon prebacivanja na pravi račun, možete se bilo kada vratiti na demo.

IQ Option desktop platforma je nagrađivana aplikacija, koja je visoko hvaljena i od profesionalnih i početničkih trgovaca. Ali ne uzimajte nas za riječ — pogledajte sami za sebe ovaj moćni program za trgovanje u akciji.

Uzmite 13 različitih indikatora tehničke analize koji uključuju pokretne prosjeke, MACD, Stochastic, Alligator, Parabolic SAR i naučite da ih koristite uz pomoć tutorskih video zapisa. Pregledajte do 9 grafikona na ekranu istovremeno. I uživajte u trenutnom povlačenju na kreditnu karticu.

IQ Option je broker sa sjedištem u Evropi koji je regulisan od strane CySEC-a. Iz sigurnosnih razloga brokerski fondovi se čuvaju odvojeno od sredstava naših klijenata. Svi VIP klijenti dobijaju osobnog upravitelja računa koji govori njihov jezik.

 

Mobilna aplikacija IQ Option za iOS i Android

Moćna aplikacija bazirana na Androidu i iOS-u omogućava da naši trgovci ostanu povezani sa svojim računima gdje god da idu.

Pogledajte ovaj kratki video da biste saznali više o aplikaciji IQ Option za iOS i Android.

 

 

 

JEDNOSTAVNO I POUZDANO
POVLAČENJE NOVCA
PayPal
Mastercard
Neteller
Skrill
Visa